SMMS tutup mobil ruangan

Short Description:

Multi lapisan non woven fitur lan kaluwihan: 1.Outdoor kabeh tutup mobil kondisi cuaca. 2.With dustproof apik, breathableability uga kemampuan anti banyu apik. 3.In werna abu-abu utawa ireng utawa abu-abu seneng 4.With ngarep lan hem lentur mburi terus tutup ing mobil. 5.With stiches pindho meningkat lapisan sawetara 6.cost: Usd15 to23.0 info Material: Material bakal karo 3% UV angent ing tetep urip materi maneh, materi bisa dadi saka 130 GSM kanggo 160gsm sing seneng, liyane heavy liyane du ...


  • Potongan: dikonfirmasi.
  • Min qty: dikonfirmasi
  • Port: Ningbo utawa Shanghai
  • Pembayaran: T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Multi lapisan fitur non woven lan kaluwihan:

    1.Outdoor kabeh tutup mobil kondisi cuaca.

    2.With dustproof apik, breathableability uga kemampuan anti banyu apik.

    3.In werna abu-abu utawa ireng utawa abu-abu seneng

    4.With ngarep lan hem lentur mburi terus tutup ing mobil.

    5.With stiches pindho meningkat lapisan

    sawetara 6.cost: Usd15 to23.0

    info Material: 

    Material bakal karo 3% UV angent ing tetep urip materi maneh, materi bisa dadi saka 130 GSM kanggo 160gsm sing seneng, liyane heavy luwih awet, lan luwih larang.

    Wangun lan ukuran tutup

    We nyedhiyani universal lan ngganti loro jinis, minangka produsen, panjenengan olèh pitakonan lan ngirim apa sing arep, kita bakal ing layanan tansah.

    Bisa karo kita, kita bakal ketemu requirment kanggo nggawe sedan, SUV, Van, RV lan wong sing dikarepake.

    Apa nggunakake mobil cover- nglindhungi gadhahanipun, nyimpen ngumbah donya-kurang mobil.

    tutup Car bisa dadi dustproof, anti banyu, lan anti UV, supaya minangka supaya mobil adoh saka bledug, manuk lan droppings wit sarta udan hazord kanggo nglindhungi Paint mobil, nglindhungi interior mobil, kayata Papan mlayu, tutup kursi . 

    Tansah maling adoh, kadang, kagungan valueable Panjenengan Mungkin dilindhungi banget tanpa saw gampang amarga tutup ndhelikake mobil.

    Pérangané kaping kurang saka ngumbah mobil.

    Sing kita

    J lan K Auto aksesoris dadi pabrikan ing baris saka 2009, kerjo karo amba pabrik tutup mobil kapal lan importir lan aksesoris bakul ing dhuwur pesawat saka Amerika kanggo Eropah, nyedhiyani layanan profesional klien saka produk dhewe kanggo perdagangan layanan.

    Partner tau lan isih bisa: Ferrari, Coverking, Polo Motor, DS nutupi, 3 Lines, UKCC, Sparco etc.

    Nyana sampeyan bakal dadi siji sabanjuré ing dhaftar kita.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !