• 配 图 1
  • 配 图 10
  • 配 图 11
  • 配 图 7
  • 配 图 5
  • 配 图 6

J и K авто додаток ограничени е пронајден во 2009 година во Ningbo, со цел да им обезбеди на средни и мали клиенти поефикасно и квалитетни услуги. Како производител на вистински концепт, го прифаќаме мали и критички и измената на ред.

Со помош на вешти работници, како и искусни мајстори примерок, ние сме обезбедување на нашите клиенти се обезбеди квалитет и се чувствуваат олеснување искуства деловна соработка. Во годините ние успешно поставување добри деловни односи со Ферари, Поло Моторни во Германија, покривање САД и ДС покрие Холандија, UKCC покривка во Велика Британија итн Ние очекуваме еден ден да работат со вас на крајот.

WhatsApp Online Chat !