• 配 图 1
  • 配 图 10
  • 配 图 11
  • 配 图 7
  • 配 图 5
  • 配 图 6

J dhe K auto accessory kufizuar u gjet në vitin 2009 në Ningbo, me qëllim që të sigurojë klientët mesme dhe të vogla më efikase dhe të cilësisë së shërbimeve. Si prodhuesi vërtetë koncept, ne e pranojmë me qëllim të vogla dhe kritike dhe customizing.

Me ndihmën e punëtorëve të aftë, dhe mjeshtrave përvojë mostër, ne jemi të siguruar klientët tanë të siguruar cilësinë dhe të ndjehen të lehtësuar përvojat e bashkëpunimit të biznesit. Në vitet ne sukses të setup marrëdhënie biznesi i mirë me me Ferrari, Polo Motor në Gjermani, të mbuluar SHBA dhe DS mbuluar Holandën, mbuluar UKCC në Britani të Madhe etj Ne po presim një ditë për të punuar me ju në fund.

WhatsApp Online Chat !