Rreth nesh

J dhe K auto accessory kufizuar u gjet në vitin 2009 në Ningbo, me qëllim që të sigurojë klientët mesme dhe të vogla më efikase dhe të cilësisë së shërbimeve. Si prodhuesi vërtetë koncept, ne e pranojmë me qëllim të vogla dhe kritike dhe customizing.

Me ndihmën e punëtorëve të aftë, dhe mjeshtrave përvojë mostër, ne jemi të siguruar klientët tanë të siguruar cilësinë dhe të ndjehen të lehtësuar përvojat e bashkëpunimit të biznesit. Në vitet ne sukses të setup marrëdhënie biznesi i mirë me me Ferrari, Polo Motor në Gjermani, të mbuluar SHBA dhe DS mbuluar Holandën, mbuluar UKCC në Britani të Madhe etj Ne po presim një ditë për të punuar me ju në fund.

Në rritje me klientin, Ne gradualisht formuar gamë të gjerë të prodhimeve nga  Universal dhe të konsumatorëve  stilet, ata janë  Car Cover, Seat Cover, motor Cover, Fender Cover, mbuluar gomave,  me të vërtetë shumë i mbulon që ju nuk mund të imazhit, por ata me të vërtetë ekzistojnë në fabrikën tonë Ne jemi këtu duke pritur për vizitën tuaj.

Tani ne kemi distributorë në Mbretërinë e Bashkuar dhe tokës Nether, në qoftë se ju keni interes, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni.

Contact COVERABC, bëni biznesin tuaj lehtë sa ABC. Mirëpritur.


WhatsApp Online Chat !