• 配 图 1
  • 配 图 10
  • 配 图 11
  • 配 图 7
  • 配 图 5
  • 配 图 6

J sarta K otomatis aksésori dugi ieu kapanggih dina 2009 di Ningbo, dimaksudkeun pikeun nyadiakeun klien sedeng jeung leutik leuwih efisien sarta kualitas layanan. Salaku produsén konsép riil, urang nampi urutan leutik sarta kritis tur Nyieun husus.

Kalayan bantuan pagawe skillful, sarta Masters sampel ngalaman, urang nu nyadiakeun klien kami assure kualitas jeung ngarasa betah pangalaman babarengan bisnis. Dina taun urang hasil setelan hubungan bisnis alus jeung kalawan Ferrari, Polo Motor di Jerman, nutupan AS jeung DS nutupan Walanda, panutup UKCC di UK jsb Kami expecting hiji poe pikeun digawe sareng anjeun tungtungna.

WhatsApp Online Chat !