Tentang Kami

J sarta K otomatis aksésori dugi ieu kapanggih dina 2009 di Ningbo, dimaksudkeun pikeun nyadiakeun klien sedeng jeung leutik leuwih efisien sarta kualitas layanan. Salaku produsén konsép riil, urang nampi urutan leutik sarta kritis tur Nyieun husus.

Kalayan bantuan pagawe skillful, sarta Masters sampel ngalaman, urang nu nyadiakeun klien kami assure kualitas jeung ngarasa betah pangalaman babarengan bisnis. Dina taun urang hasil setelan hubungan bisnis alus jeung kalawan Ferrari, Polo Motor di Jerman, nutupan AS jeung DS nutupan Walanda, panutup UKCC di UK jsb Kami expecting hiji poe pikeun digawe sareng anjeun tungtungna.

Tumuwuh kalayan klien, Simkuring laun kabentuk rupa-rupa produk ti  Universal na Palanggan  gaya sipatna  Cover Car, Seat Cover, Cover motor, Fender Cover, panutup Tirus,  bener pisan nyertakeun nu bisa gambar tapi maranéhna bener aya di pabrik urang .We aya didieu ngantosan kadatangan anjeun.

Ayeuna kami kudu distributor di UK sarta lahan Nether, lamun boga minat, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.

Kontak COVERABC, sangkan anjeun bisnis gampang saperti ABC. Ngabagéakeun.


WhatsApp Online Chat !