SMMS panutup mobil outdoor

Pondok Description:

Multi lapisan non anyaman fitur sarta kaunggulan: 1.Outdoor sadayana panutup mobil kaayaan cuaca. 2.With dustproof alus, breathableability ogé kamampuhan waterproof alus. 3.In warna abu atawa hideung atawa abu anjeun resep 4.With hareup jeung hem elastis pungkur nyekel panutup dina mobil. 5.With stiches ganda ditingkatkeun kelim rentang 6.cost: Usd15 to23.0 info Bahan: Bahan bakal jadi kalawan 3% UV angent ka tetep hirup bahan panjang, bahan bisa jadi tina 130 GSM pikeun 160gsm anjeun resep, leuwih beurat deui du ...


  • FOB Harga: bisa dikonfirmasi.
  • Mnt qty: bisa dikonfirmasi
  • Port: Ningbo atawa Shanghai
  • Pamayaran: T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Multi lapisan fitur non ranginang jeung kaunggulan:

    1.Outdoor sadayana panutup mobil kaayaan cuaca.

    2.With dustproof alus, breathableability ogé kamampuhan waterproof alus.

    3.In warna abu atawa hideung atawa abu anjeun resep

    4.With hareup jeung hem elastis pungkur nyekel panutup dina mobil.

    5.With stiches ganda ditingkatkeun kelim

    rentang 6.cost: Usd15 to23.0

    info bahan: 

    Bahan bakal jadi kalawan 3% UV angent ka tetep hirup bahan panjang, bahan bisa jadi tina 130 GSM pikeun 160gsm anjeun resep, leuwih beurat deui awét, sarta beuki mahal.

    Bentuk jeung ukuran panutup

    Urang nyadiakeun universal tur Nyieun husus duanana jenis, sakumaha produsén, anjeun wilujeng sumping ka tanda tanya na ngalebetkeun naon rék kami bakal di layanan anjeun salawasna.

    Dianggo sareng urang, urang moal papanggih requirment anjeun sangkan sedan, SUV, Van, RV jeung nu lianna anjeun expecting.

    Naha pamakéan mobil cover- ngajaga anjeun milik, simpen di cuci dunya-kirang mobil anjeun.

    panutup mobil bisa jadi dustproof, waterproof, sarta anti UV, ku kituna tetep mobil anjeun jauh ti lebu, manuk na droppings tangkal ogé hujan hazord ngajaga cet mobil urang, ngajaga pedalaman mobil, kayaning dewan dash, panutup korsi . 

    Tetep maling jauh, sakapeung, kaduh valueable Anjeun meureun ditangtayungan teuing tanpa keur ragaji gampang lantaran panutup nyumputkeun mobil anjeun.

    Simpen dunya ku kali kirang ti ngumbah mobil anjeun.

    Saha kami

    J sarta K Otomatis aksésori téh produsén di garis ti 2009, digawé kalawan badag pabrik panutup mobil numpak na importir na aksésori dealer numpak ti Amérika jeung Éropa, nyadiakeun jasa profésional klien tina produk sorangan dagangan jasa.

    Rakan kantos na masih dianggo: Ferrari, Coverking, Polo Motor, DS nutupan, 3 Galur, UKCC, Sparco jsb

    Nyangka anjeun bakal hiji salajengna dina daptar urang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !